Verruim je horizon

Verruim je horizon

Op dinsdag 27 februari en donderdag 1 maart nam het Centrum voor Talen en Techniek deel aan de Genkse opleidingsbeurs “Verruim je Horizon”, die doorging in de Cristal Arena van KRC Genk. Je kon onze CTT-standen ontdekken op de volgende routes “Algemeen”, “Zorg” en “Techniek”.

In de eerste stand vond je een overzicht van al onze opleidingen in het volwassenenonderwijs. Op de stand “Zorg” maaktenen onze collega’s je wegwijs in onze zorgopleidingen, zoals zorgkundige, begeleider in de kinderopvang, jeugd- en gehandicaptenzorg, intercultureel medewerker enzovoort. Op onze technische stand stonden onze collega’s paraat om je in te wijden in de autotechniek, houtbewerking, lassen en herstellen van elektrische huishoudtoestellen.

Al onze opleidingen kunnen gevolgd worden in combinatie met de vakken van Algemeen Aanvullende Vorming, zodat je bij ons alsnog een diploma middelbaar onderwijs kunt behalen. Dit geeft je uitzicht op een betere job of op verdere hogere studies.

Heb je de beurs gemist en wil je nog steeds informatie opvragen? Neem dan contact op met het secretariaat van onze vestiging te Genk, Halmstraat 12, telefoon: 089/84 99 03.