Mode

Ben je creatief, heb je een passie voor mode en ben je gedreven om kledij, handtassen, hoeden en accessoires te ontwerpen? Dan is de opleiding Mode zeker iets voor jou! Mode en trends blijven zeer actueel, maar je eigen mode maken maakt het net dat ietsje meer speciaal.

In de opleiding Mode leer je de basisvaardigheden en basistechnieken voor het realiseren van diverse kwaliteitsvolle werkstukken. Ook de gevorderde cursist komt aan zijn trekken. In de gevorderde modules leer je prachtige werkstukken vervaardigen. En dit alles in een gezellige sfeer en onder begeleiding van een zeer gemotiveerd lerarenteam!

 

Welke module?

Per module bestudeer je een ander type kledingstuk of accessoire met specifieke technieken die nodig zijn voor het realiseren hiervan. Je mag je eigen werkstuk maken.

Twijfel je in welke module je kunt instappen? Neem contact op met onze secretariaten.

 

Gewenste voorkennis / Toelatingsvoorwaarden

Geen voorkennis vereist. Personen die al een voorkennis hebben kunnen via een toelatingsproef of bekwaamheidsattest een vrijstelling krijgen voor bepaalde basismodules.

 

Praktisch

Meer info over inschrijvingen, kostprijs, bereikbaarheid, openingsuren, educatief verlof, centrumreglement… vind je hier.

 

Uurroosters

Uurrooster Mode Bree 2018-2019

Uurrooster Mode Eisden 2018-2019

Uurrooster Mode Neeroeteren 2018-2019

Uurrooster Mode Waterschei 2018-2019

Uurrooster Modist Bree 2018-2019

Uurrooster Mode Handtassen Waterschei 2018-2019