Kapper

Kapper

Wil je en kappersopleiding volgen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag op weg en geven verschillende opties,die je als volwassenen zowel als dag- of avondopleiding kan volgen. Ben je handig en creatief, kies dan zeker voor deze unieke opleiding.

 

inhoud

Tijdens deze lessen maak je kennis met alle technieken die een kapper moet beheersen, te beginnen met  het wassen en verzorgen van de haren. Vervolgens komen de verschillende gelaatsvormen met aangepaste styling, manicure en kleuradvies, het brushen, watergolf, permanent, kleuringen en snitten zowel op mannen, kinderen als vrouwenkapsels aan bod. Er is ook salonwerk waar alle technieken verfijnd en gelegenheidskapsels ingeoefend worden.

 

doelgroep

Deze opleiding kapper is ideaal voor wie op een praktijk gerichte manier dit boeiend vak snel in de vingers wil krijgen. Je kan op 2 verschillende manieren je certificaat behalen. Ofwel volg je 15 maanden zowel overdag als alle avonden de lessen ofwel kom je enkel  ‘s avonds en bepaal je zelf je eigen tempo.

 

gewenste voorkennis / Toelatingsvoorwaarden

Deze cursus kan je volgen vanaf het jaar dat je 17 bent geworden of voldaan hebt bent aan de voltijdse leerplicht. Je moet de Nederlandse taal voldoende beheersen om deze opleiding met succes af te ronden.

 

lesplaats

Genk

 

Te downloaden documenten

Uurrooster Kapper Genk 2017-2018