ICT opleidingen bij Cursa Maaseik en Neeroeteren

ICT opleidingen bij Cursa Maaseik en Neeroeteren

Nieuwe ICT – opleidingen in Maaseik

Vanaf september kun je in Maaseik of Neeroeteren een aantal nieuwe ICT-opleidingen volgen. Er is voor elk wat wils en we bieden cursussen zowel voor beginners als voor gevorderden. Een overzicht:

Camera Raw

Deze module bieden we aan op vraag van onze cursisten. Je kan 18 lessen volgen op maandagavond en tegen eind januari heb je onder andere de volgende aspecten onder de knie: voorkeuren en bestandsformaten, Camera Raw workflow, Camera Raw interface, openen & opslaan van bestanden, uitsnijden, rechttrekken & compositie, witbalans, basisaanpassingen, kleurtintcurve, retoucheren, aanpassingspenseel, gegradueerd filter, tabblad details, gesplitste tinten, lenscorrecties, tabbladeffecten en nog zoveel meer! Dit is de ideale cursus voor iedereen die meer uit zijn digitale foto’s wil halen !

Photoshop

Beginners: Deze cursus omvat 18 lessen op donderdagavond en loopt af eind januari 2019. Er is geen voorkennis vereist! In onze lessen zul je ontdekken hoe je je foto’s kan manipuleren en omtoveren prachtige kunstwerken. Photoshop biedt je krachtige tools voor het creëren, retoucheren en verbeteren van alle soorten afbeeldingen. Tijdens de lessen word je ondergedompeld in een digitale wereld van pixels en krijg je een enorme creatieve boost!

Ervaren fotoshoppers: Heb je al ervaring met Photoshop? Dan heten wij jou welkom op een onderhoudsmodule in Neeroeteren op maandagnamiddag. Hier krijg je 12 lessen verdeeld over het hele schooljaar (gemiddeld 1 les per maand). In deze module leggen we ons toe op uitgebreide opdrachten waarbij alle technieken aan bod komen.

Introductie ICT

Op dinsdagavond starten we opnieuw met een beginnerscursus ICT. Vind je dat het de hoogste tijd is om toch (beter) overweg te kunnen met je computer, dan is dit de ideale startcursus voor je. De lessen worden op een rustige manier en met het nodige geduld door een ervaren leerkracht verzorgd. Welkom! En breng je vrienden of familieleden mee. Zorg ervoor dat jij en je vrienden de digitale trein niet missen. Het is nooit te laat om in te stappen!

Office

Op woensdagavond organiseren wij een cursus Office. Wil je leren werken met Word, Excel & Publisher, dan is deze cursus geknipt voor jou!

iPad

Iedereen welkom op dinsdagavond in Neeroeteren, waar we starten met een cursus iPad voor beginners! Je zal versteld staan van wat je allemaal met je iPad kunt aanrichten!

Excel

In Neeroeteren kun je op donderdagavond terecht voor een de cursus Excel beginners volgen! Welkom!

Heb je interesse, schrijf je dan aan op ons secretariaat in Maaseik, Burgemeester Philipslaan 19b. Voor bijkomende vragen kun je steeds contact opnemen met de docent Leon Goynes op het nummer 0498 73 45 35. Zeker doen!