Diversiteit in de fotografie

Diversiteit in de fotografie

Dit is het thema van de expositie van de leerkrachten en cursisten van de afdeling digitale fotografie van het CVO CTT Limburg vestiging Bree.

Enkele jaren geleden kreeg onze leerkracht, Johan Brebels het idee om de beste foto’s van zijn cursisten te exposeren in de kapel van het pensionaat te Bree. Een gok die snel een succes bleek te zijn en nu jaren verder weer doorgaat in het weekend van 20-21 mei.

Onze vier huidige leerkrachten die de cursussen, beginners tot studiowerk, verzorgen presenteren dit jaar samen met hun cursisten hun beste shoots. Deze zijn zo divers dat we deze tentoonstelling niet anders konden noemen.

Onze dank gaat uit naar de Stad Bree, welke ons jaarlijks de nodige ondersteuning geeft via de dienst cultuur om deze expositie mogelijk te maken.

In tegenstelling tot het verleden waar de tentoonstelling 2 weekends te bezichtigen was, gaan we dit jaar voor 1 weekend. Nadien zullen de werken de ronde doen binnen de andere vestigingen van het CTT Limburg. Ook zullen de werken beschikbaar zijn voor geïnteresseerde scholen binnen scholengroep 14 op opendeurdagen of andere festiviteiten.

Digitale fotografie vindt meer en meer interesse in alle sectoren. Een goede foto wint meer en meer aan belang. Zelfs een gewone vakantiefoto is niet meer zoals voorheen. Bedrijven, architecten en zelfs auto experts vinden hoe langer hoe meer een goede foto belangrijk.

Heeft u interesse in de werken van onze leerkrachten, kom dan op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei naar onze expositie. U bent natuurlijk ook welkom op de opening welke doorgaat op vrijdag 19 mei om 20:00 uur. U kan dan de leerkrachten en cursisten zelf ontmoeten die u met veel enthousiasme de nodige uitleg zullen verschaffen.

U bent welkom op onze expositie die doorgaat in de EXPO KAPEL PENSIONAAT van BREE, Grauwe Torenwal te 3960 Bree.