De sixties in het buurtrestaurant

De sixties in het buurtrestaurant

Op dinsdag 20 februari organiseerden de cursisten van de opleidingen Jeugd- en Gehandicaptenzorg en Intercultureel Medewerker van CTT Limburg traditiegetrouw het buurtrestaurant voor de bezoekers van buurthuis De Pungel in Waterschei.
De veertien enthousiaste cursisten bezorgden een 50-tal senioren uit de omgeving een onvergetelijke namiddag. De cursisten zorgden voor de inkleding van de zaal, de tafeldecoratie en een heerlijk driegangenmenu. Dit jaar stond het thema sixties centraal.
Na de heerlijke maaltijd werden de acht vrijwilligers die zich wekelijks inzetten in het buurthuis bedankt met een origineel cadeautje. Na afloop keek iedereen tevreden terug op de namiddag: de lunch was heerlijk en de gasten werden op hun wenken bediend door het jeugdig enthousiasme. Het was dus een geslaagd initiatief dat voor herhaling vatbaar is.

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je ook deel uit maken van een leuke klasgroep in een van de zorgopleidingen van CTT Limburg die je kunt afronden op één schooljaar? Kom dan zeker eens een kijkje nemen: CTT Limburg, Halmstraat 12, 3600 Genk, Tel. 089/84.99.03. Weldra zijn er infomomenten waar je gericht je vragen kan stellen aan de leerkrachten van de zorgopleidingen. Indien je interesse gewekt is, kan je altijd contact opnemen met de adjunct-directeur van onze zorgopleidingen Dimitri Lambrechts via dimitri.lambrechts.ctt@gmail.com