Aangepast koken

Aangepast koken:

In deze module zijn het de aanpassingen zoutarm, suikerarm, vegetarisch, vetarm,…  die het menu bepalen.

Allergenen worden uitvoerig besproken en toegelicht tijdens het bereiden van de aangepaste gerechten.

Maatschappelijke trends en doelgroepen zorgen voor klemtonen in het uitwerken van bereidingen, gerechten en menu’s.

Je maakt hierbij gebruik van aangepaste kooktechnieken.

Gewenste voorkennis: module basis koken.

 

doelgroep

Deze cursus inspireert mensen die graag gezonde voeding bereiden .

De gerechten tonen aan dat gezonde voeding zoveel meer is dan enkel sla en rauwkost.

 

gewenste voorkennis / toelatingsvoorwaarden

Gewenste voorkennis: basis koken.

 

TE DOWNLOADEN DOCUMENTEN

Uurrooster Koken Bree 2018-2019

Uurrooster Koken Maaseik 2018-2019

Uurrooster Koken Eisden 2018-2019

 

lesplaatsen

Bree – Eisden – Maaseik